0226 351566    info@dehoogheheeren.nl

Live in De Heerlijckheid!

Live in De Heerlijckheid!

De Hooghe Heeren presenteert live muziek.

Dit najaar verandert restaurant De Heerlijckheid van De Hooghe Heeren in Hoogwoud regelmatig in een muzikale smaakmaker. Elke eerste vrijdag en derde zaterdag van de maand betreden artiesten en bandjes het podium om de avond een muzikaal vervolg te geven. Als rond 21.30 uur het diner is afgelopen, is het tijd voor toegankelijke, gezellige en swingende klanken. Alle genres komen voorbij tijdens deze muzikale Heerlijckheid in het voorcafe.

Vrijdag 7 oktober betreedt Rintje Kas het podium. Bepakt en bezakt met gitaar, stem en een lekkere bassdrum klinkt het of er een complete band staat te spelen. Alles is puur, live en recht voor z’n raap. Geen optreden is gelijk doordat hij ter plekke bedenkt wat de avond nodig heeft. Van Rock ’n Roll tot Nederlandstalige meezingers en van een golden oldie tot een Duitse Schlager. Deze zelfbenoemd Troubatainer opent een heerlijk muzikaal najaar in De Hooghe Heeren.

Zaterdag 22 oktober betreden de heren van History Repeats het podium. De band uit Medemblik bestaat uit 5 jonge gasten van Nu die de hits van Toen spelen. Vrijdag 11 november komen de hofnarren van dienst uit het zuiden van het land. The boys from the county hell komen het Hoogwoudse opschudden met hun opzwepende folk.

Tip: Reserveer vooraf voor een heerlijk diner. De muzikale smaakmakers starten na 21.30 en de toegang is vrij.